PILSEN OPEN 2017
PROPOZICE ZÁVODU
PILSEN OPEN 2017
DATUM: 24. 6. – 25. 6. 2017
MÍSTO: PLZEŇ, Útušice a Škoda Park
STATUS: Prime
DISCIPLÍNY: Giant Salom, Hybrid Slalom, Tight Slalom Straight
POŘÁDAJÍCÍ: Ondra Sudek os106@seznam.cz
FCB stránka: TADY
REGISTRACE: ZDE
Zveme Vás na Czech skate slalom cup – Pilsen open 2017
Vzhledem k tomu, že někteří mají spoustu triček a další nechtějí, jiným nevyhovuje předkládané jídlo, tak jsme se rozhodli umožnit svobodnou volbu.
Základní startovné:
Open řádní členové ČASS 400,- CZK
ostatní 500,- CZK
Děti, Mládež, Junioři 300,- CZK
+2obědy 150,- CZK
+Tričko 150,- CZK
Deadline pro jídlo a trička je 31.5. 2017. Po tomto termínu již nebude možné zajistit.
Registrace:
Online registrace zde a pro urychlení a plynulost závodů již v pátek 23.6. U Pechtů, stejně jako v minulých letech. Kde se registrujeme a se posílíme plzeničkou a pokecáme. Btw tato hospůdka se bude starat o naše žaludky na závodech.
V registraci uveďte jméno, adresu, datum narození, disciplíny, kategorii, kontakt. Pokud chcete tričko, tak velikost trička, není v ceně startovného. Pokud chcete jídlo po oba dny, tak také označit, není v ceně startovného. Kdo se bude registrovat po 1.5.2017 bude bez trička a jídla
Nájezdová S rampa, oficiální kužely, časomíra. Povinná helma během celého závodu i tréninku, ostatní chrániče doporučeny.
Start na vlastní nebezpečí, doporučujeme úrazové pojištění.
Ubytování:
Penzion Jiří Sedláček
11lůžek – v 1x4lůžák, 1x3lůžák a 2x2lůžák Chemická 150/10
301 00 Plzeň-Doudlevce
Mobil: +420 603 358 213
Mobil: +420 737 141 761 www.penzion-sedlacek.cz
Penzion U Gigantu
24lůžek a 4 přistýlky podrobnosti na www Chvojová 379/8
301 00 Plzeň-Doudlevce
Telefon: +420 377 422 318
Mobil: +420 606 652 427
www.ubytovani-plzen.ugigan
Vzdálenosti jednotlivých míst
Sport areál – Penzion U Gigantu,900m
Sport areál – Hospůdka U Pechtů, 400 m
Hospůdka U Pechtů – Penzion J.Sedláček 700 m
Sport areál – Útušice 3km
Sobota 24. června
Manipulační komunikace Útušice
Útušice sk8 GPS
levá strana slalom
49°41’8.204″N, 13°23’3.921″E
pravá strana parkování
49°41’5.167″N, 13°23’3.323″E
sklon 4stupně, asfalt, dojezd na rovině
Slalomy se pojedou na 2 kola – započítává se nejlepší čas.
8.30 příprava tratě – zábrany, rampy, časomíra, atd.
9.00 konec případné registrace
9.00-9.30 trénink – každý dvě kola podle startovní listiny
9.30 start single slalomu giant – děti, mládež, ženy, junioři, veteráni, muži
Po odjetí a přestávce na oběd následuje single slalom hybrid.
20:00 večerní Hospůdka U Pechtů
Neděle 25. června
Inline dráha v areálu Škoda Sport parku, rovina, asfalt
Slalom se pojede na 2kola, počítá se nejlepší čas, vše podle podmínek a časových možností, popřípadě H2H
Stánek s občerstvením v areálu sport parku.
8.00 příprava tratě – zábrany, rampy, časomíra, atd.
9:30 konec případné registrace
9.30-10.00 trénink – každý dvě kola podle startovní listiny
10.00 start duálního slalomu straight/tight – děti, mládež, ženy, junioři, veteráni,muži
Slalom se pojede na 2kola, počítá se nejlepší čas, vše podle podmínek a časových možností, popřípadě H2H
Stánek s občerstvením v areálu sport parku.
Obědy se budou vydávat mezi 12-13 hod.
15:00 vyhlášení vítězů nedělního slalomu a overall závodů
ZÁVODY & AKCE 2024
Plzeňský SNĚHULÁK |basic| 17.2.
Black hunting Černilov |prime| 4.5.
Pilsen Spring |basic| 8.6.
Little SKTNRLL Polička |basic| 15.6.
Pilsen Open |prime| 22.–23.6.
Sk8 'n' Chill |camp| 4.–8. 8.
Skate 'n' Roll Polička |main| 10.–11.8.
Senožaty OPEN |plain| cca 17.8.
Pohár o zlatý kužel PRG |main| 24. - 25.8.
SPONZOŘI SKATE SLALOMU
Čtěte také
Pohár o zlatý kužel PRG 2024
Po delší době závody v Praze:), pojedeme fajn kopec v Újezdu u Průhonic na sobotní závod GS a HS, v neděli si duální TS zajezdíme na tradičním Strahově. Závod se samozřejmě započítává do Českého poháru.
Skate ‚n‘ Roll Polička 2024
Neodmyslitelná součást skejtové sezony se bude konat opět v Poličce 10. & 11. srpna 2024. Letos na novém kopci a ve statusu MAIN v rámci světového poháru.
Skate ‚n‘ Chill CAMP 2024
Skejtový kempování 2023!!! Chceš se naučit vlnit mezi kužely a nebo smáznout nějaké nadbytečné vteřiny? A taky pořádně zapařit? Pro profíky i začátečníky, másters i děti:)